Michel Mees  fotograaf
Welkom op de website van Michel Mees, fotograaf. Ik werk voornamelijk in Den Haag, Rotterdam en Leiden, maar reis ook door heel Nederland en daarbuiten. Ik ben creatief, professioneel en let op details. Met meer dan 20 jaar ervaring, waarin ik begon als popfotograaf maar nu ook zakelijke fotografie doe, heb ik een uitgebreide portfolio opgebouwd van bedrijfsreportages, congresfotografie, portretten en reportages. Ik werk nauw samen met mijn klanten om hun visie en wensen te begrijpen en deze om te zetten in prachtige beelden.
Of je nu professionele foto's van jouw zakelijke evenementen wilt, een karakteristieke profielfoto voor jouw persoonlijke projecten of LinkedIn pagina, of bedrijfsreportages om jouw merk te promoten, ik ben er voor jou. Dankzij mijn expertise en de nieuwste technologieën en apparatuur, kan ik de beste resultaten leveren.
Ik fotografeer vaak op locatie, maar kan ook een mobiele studio bij jou opzetten als je dat wilt. Ik werk veel voor bedrijven, magazines en ontwerpbureaus, maar ook particulieren en zzp'ers kunnen op mij rekenen. Een mooie portretfoto is tenslotte waardevol voor altijd.
Ik nodig je uit om mijn website te bekijken en mijn portfolio te ontdekken. Neem gerust contact met mij op voor meer informatie of om jouw volgende project te bespreken. Ik kijk ernaar uit om samen te werken

Bel Michel direct: tel:+31654324254 of stuur hem een whatsapp bericht
Portret van producer George Fotiadis (Basement Freaks) gemaakt in Londen